Tuotekategoriat
MENU

Hairmail söker nya talanger till vårt säljteam!

 

1993 startade hairmails historia som grossist inom den nordiska hår- och skönhetsbranschen. Företaget växer kraftigt och behöver fler kunniga säljare. Hairmail söker nu en säljare som vill utvecklas i sin roll för försäljning i Sverige och Norge. Företaget har för närvarande fler än 20 000 yrkeskunder i Norden. Den svenska och norska marknaden behöver dig som brinner för att sälja, utvecklas och hitta nya möjligheter. Kunskap i svenska är ett måste, kunskaper i norska är ett lysande tillägg!

Du kommer att ingå i ett internationellt säljteam där nya lärdomar och egenutveckling är en del av vardagen. Du kommer att arbeta på distans med kunderna via telefon och andra kanaler. Erfarenhet från hårbranschen betraktas som en styrka, men du kan också sätta dig in i branschen genom att utmana dig själv och lära dig nya saker. Vi söker en ärlig säljare som är ödmjuk inför nya utmaningar och som tror på sina egna och våra gemensamma drömmar!

Du kan arbeta i Stockholm, Lillehammer, Tammerfors – vilken by eller stad som helst som tar emot euro eller kronor.

Vem är du?
För att trivas hos oss på hairmail och i rollen som säljare är du målinriktad, flexibel och lyhörd som person. Du har god planeringsförmåga och lätt för att entusiasmera din omgivning. Du vill utvecklas till en skicklig förhandlare som är duktig på att presentera och driva vår utveckling framåt.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du:
-Lever och brinner för försäljning
-Är engagerad, lyhörd, ödmjuk och har rätt inställning
-Har goda kunskaper i svenska; norska är ett lysande tillägg
-Är ödmjuk inför nya utmaningar

Låter det intressant? Skicka din ansökan och ditt CV via länken nedan senast den 20 mars 2023. Intervjuer sker löpande och vi kommer att tillsätta rollen så fort vi hittat rätt person - så sök redan idag! 

Länk till ansökan: https://zef.fi/s/wr5icz7b/

Mer information om rollen lämnas av försäljningschef Heidi Arponen, tel. 09 2538 5828, heidi.arponen@hairmail.net

Välkommen med din ansökan!

 

Wizard of Hair – Hairmail Oy är en trendig grossist inom hår- och skönhetsbranschen med internationella kunder som handlar genom företagets webbutik. Hairmail har för närvarande 30 anställda och omsätter cirka 10 miljoner euro. Hairmails sortiment omfattar allt från yrkes- och återförsäljningsprodukter till yrkestillbehör och möbler. Kolla in varumärkena och produkterna hos hairmail här.

Kika in hos hairmail

LOCATION:

Finland

LANGUAGE:

SUOMI

Choose your location and language
Location
Language