Hinnat näytetään kirjautuneille käyttäjille.

milk_shake Energizing shampoo +hoito +treatment +hierontaharja kaupan päälle

Uusi virkistävä kokemus hiuspohjalle ja hiukselle

Professional tuotteet erityisillä ainesosilla, jotka virkistävät ohutta, heikkoa ja vahingoittunutta hiusta ja hiuspohjaa. Antaen hiukselle elinvoimaisuutta ja energisyyttä.

Energizing Blend shampoo

Miedot pinta-aktiiviset ainesosat tarjoavat syvän mutta hellävaraisen puhdistuksen päänahalle ja hiuksille.
Ammattimainen milk_shake® energisoiva shampoo sisältää luomurosmariini- ja orgaanisia salviauutteita, jotka edistävät hiusten luonnollista kasvua, edistävät päänahan kudosten hapettumista ja auttavat estämään päänahan punoitusta ja rauhoittaa hiuspohjaa.

Energizing Blend conditioner

Kosteuttaa, selventää ja antaa hiukselle pehmeyttä. Orgaanisetrosmariini- ja salviauutteet, sekoitettuna Fioravanti-balsamiin ja tehokkaisiin hiushoitoaineisiin, virkistävät hiuksia ja antavat hemmottelu hoitoa. Energisoiva ja puhdistava 11 eteerisen öljyn yhdistelmä toimii pehmittävänä ainesosana ja kosteuttajana raviten ja pehmentäen hiuksia. E-vitamiini, voimakas antioksidantti, suojaa päänahkaa ja hiuksia vapailta radikaaleilta elvyttävällä vaikutuksella, ja luonnollisesti saatu mentoli virkistää päänahkaa antaen hiuksille elinvoimaa.

Energizing Blend scalp treatment

Innovatiivinen milk_shake® energisoiva hiuspohjanhoito sisältää erityisen sekoituksen valikoituja luonnosta peräisin olevia aktiivisia ainesosia, joilla on virkistäviä ominaisuuksia. Orgaaniset rosmariini- ja salviauutteet sekä Fioravanti-balsami luovat optimaalisen ympäristön uusien hiusten kasvulle ja auttavat paksuntamaan ja vahvistamaan hiuksia. Erityisesti suunniteltu sekoitus kasvipohjaisia aktiivisia ainesosia virkistää päänahkaa ja tukee tervettä hiusten kasvua. Lisäksi hydrolysoidut riisiproteiinit ravitsevat ja uudistavat hiuksia ja auttavat estämään stressiä ja lämpövaurioita muotoilun aikana.
parabeeniton.

Hiuspohjaharjan hyödyt

  • Lisää pintaverenkiertoa
  • Kuorii ja poistaa kertymiä
  • Edistää hiustenkasvua
  • Vähentää jännittyneisyyttä ja antaa aistien rentoutua

Pakkauskoko: 300 ml+300ml+30ml